Pratite nas na društvenim mrežama:
O NAMA
Krivi smjer je samoborski pop - rock bend koji već 12 godina svira po najpoznatijim zagrebačkim klubovima poput Saxa, Žapca, Roka&Akademije, Saloona, Shamballe, Movie puba te širi odličan zvuk najnovijih domaćih, a i stranih hitova.

Posebnim stilom obrada te energičnim načinom izvedbe, Krivi smjer je dospio među najperspektivnije bendove na ovom području. Njegovu kvalitetu prepoznali su i kolege s glazbene scene te se može pohvaliti i time da je nastupao kao predgrupa Neni Belanu, Giulianu, Toniju Cetinskom, Divljim jagodama, Općoj opasnosti…

Bend se sastoji od 6 stalnih članova, većinom profesionalnih i koncertnih glazbenika koji su zasvirali s mnogim poznatim hrvatskim glazbenicima i glumcima kao što su Željko Bebek, Aki i Kristijan Rahimovski, Željko Krušlin Kruška, Giuliano, Danijel Popović, Žanamari Lalić, Zrinka Cvitešić, Ivica Kostelić, Sudar percussion, Fides i drugi. Svakog člana krasi jedinstvena interpretacija glazbe koju izvodimo, a opet sve zajedno nas povezuje ljubav prema isključivo zdravoj i kvalitetnoj glazbi.

Temeljem svega navedenog jamčimo Vam vrhunski show i zabavu s profesionalnom opremom na Vašim svadbenim svečanostima, korporativnim slavljima i maturalnim večerama, kao i event-ima koji su naša specijalnost.

Nakon velikog broja upita oduševljenih pratitelja benda Krivi smjer te naših prijatelja glazbenika, odlučili smo svoju ljubav prema pop, rock, funky i zabavnom glazbenom izričaju prenijeti i podijeliti s Vama i na našoj novoj web stranici. Uživajte zajedno s nama u onome što radimo i volimo!

ČLANOVI BENDA
Marko Matijaščić
Marko Matijaščić
glavni vokal
Luka Pešutić
Luka Pešutić
bubnjevi, perkusije
Marko Stanec
Marko Stanec
gitara, vokal
Ivana Lacković
Ivana Lacković
vokal
Tomislav Ladišić
Tomislav Ladišić
bas gitara
Aljoša Crnobrnja
Aljoša Crnobrnja
klavijature
FACEBOOK KOMENTARI